Hijyen Politikamız

Hijyen, toplu yemek üretimi hizmetinin olduğu gibi firmamızın da ana ve vazgeçilmez kuralıdır. Ateria Kurumsal Hizmetler A.Ş., hijyenik koşullara eksiksiz olarak uyan tesisi ve ekipmanları, eğitimli ve bilinçli personeli ile yemeğin üretimine başlangıcından tüketildiği ana kadar olan tüm aşamalarında eksiksiz ve kontrollü bir hijyen sağlar.

temizlik

Tesisin temizliği, sürekli hijyen sağlamak ve korumak için periyodik olarak her gün sonunda profesyonel temizlik ürünleri kullanılarak yapılmaktadır. Ayrıca her üretim aşamasından sonra gün içinde defalarca tekrarlanan temizlik işlemlerinde de, tesisin en küçük noktası bile atlanmaz.

tedarikçi kontrolu

Yemek üretiminde kullanılan tüm malzemeler, TSE standartlarına uygun ve kaliteli üretim yapan firmalardan seçilir. Ürünlerin ambalaj, depolama ve sevkiyat prosedürlerine mutlak uymaları sağlanır.

Teklif İste

3 + 5 = ?

2024 © Telif Hakkı - ATERİA KURUMSAL HİZMETLER A.Ş.